Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Sunday, 5 August 2012

Rindu dia !

Entri kali ni aku nak cite pasal shabat yg paling baik dan paling lama kwan ngan aku..nma kwan aq ni NOR SYAZWANIE AZWEEN BINTI ISHAK , panjang kan nma dia , sedap pulak tue , ptg tadi dia ade mesej aku , dia ckap , dia rindu sngat-2 kat aku , bila dia bagi mesej tu kat aq, aq rasa dunia ni aq punya, mna tknya, rindu gila-2 kot kat dia. Bila dia mesej tu kat aq, then aq reply mcam nie 'wanie, hng nk tahu tak, aq lagi la rindu kat hng, rindu stengah mati hng tahu tak'..lpas tu dia balas 'Tak, aku lagi rindu kat hng'..haha see..x nk kalah kan dia..jyeah ! kami memang begitu..Tak saling mengalah..Wanie hng nk tahu tak, setiap malam aq asyik mimpi hng je..hng nk tahu aku mimpi apa ? Aku mimpi kita boleh jumpa balik hari-2..mcam time kita drjah 6 dulu..itu la yg aku mimpi :')