Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Monday, 23 January 2012

About me !


okey..hari ni aku nk cerita pasal diri aku..sebab ramai antara korang-2 semua yg x tahu pasal diri aku..can i' m intro myself ??

Before add me,,please read this first

let me intro myself yerp

FIRST SKALI,,KALAU NAK ADD SY SILA LIKE PAGE ROJI WAJIDA & UMI AFIQAH
AND ADD MY SECOND ACCOUNT NI DULUhttp://www.facebook.com/giler.lolipop
kalau anda like page sy,,dan add my second account,,sy akan approve anda,,bila anda add sy

x suka org yg mintak nombor fon,,org yg dikenali sahaja yg sy bagi
nk jadi kawan sy kat fb,,add la sy ok
sy sntisa approve,,
nk hantar family request,,hntar la,sy akan approve
x suka org yg add sy tu,gune pic kartun,korea,or fake gmbar org lain,,gune gmbar sndiri..
klau ade,,sy x akan approve,,
klau x suke sy,,nmpak x kat bawah tu ade button unfriends,,tkan je button tu,,sy x kisah kena remove,,
klau x suka sy sngat2 or benci sy,,kat bwah tu ade button block,,just tkan je button tu,,sy x akan peduli anda blocking or removing sy,,buat ape sy nk peduli,,klau ade org yg sikap kurang ajar ngan sy

DAH ADE CIRI-2 TERSEBUT SILA ADD . 
KALAU TAKDE SILA TUNAIKAN :)
bukan susah sangatkan . Just ADD mmg senang tp tunaikan dahulu APA YG DMINTA . kalau ssiapa yg degill tuh , mmg TIDAK DI-APP !
,,sy x suka org yg bersikap kurang ajar ngan sy,,atau chat ngan sy ckp bnda yg bkan2,,klau ade org yg antar chat kat sy mcam tu,,sy akan remove anda dari friendlist sy,,jadi jngan main2 ngan sy ye,,

• Please LIKE if suke . (Tak Paksa Pun)
• Tak suka JANGAN LIKE . 
• COMMENT just Positif . 
• TAK PAYAH COMMENT kalau just nk bagi sakit hati .

ღ About me ღ
______________________________________________________

name : Umi Afiqah Binti Abdullah Thani
age : 13 years old (muda lagi)
sex : female
religion : Islam
Place Of Birth : Hospital Taiping
D.O.B : 16 OCT 98
_______________________________________________________

Klaw da usha my pro5 nyh , asto da bcew texts-2 di atas tuu . anda dialu kan add saya yaa ? terlajak perahu boleh diundur . terlajak add , arhh ? xtau-2 . :))
__________________________________________________________


✔ Verified Account Official
© Umi Afiqah Profile
█║▌│█│║▌║││█║▌║█║ 




tuan empunya blog nie..haha,,x secomel GF korang pun



da selesai..haha sekejap je kan ?? sbenar nye ayat nie ambik dkat my fb..kan dkat fb ade about me..aq copy je ayat nie..then paste dkat blog..haha kejamkan ?? sampai dkat sini je kot..SELAMAT MEMBACA

BUBYE-2

Sunday, 22 January 2012

Miss You !



hari nie aq nk cerita pasal kawan aq..dia nie baik giler ngan aq,,aq rindu giler dgan dia tahu ?? da lha lame x jmpe ngan dia..dia nie da kire kawan baik,,sebab time aq kesusahahan dia lha yg ade di smping aq..dia lha tmpat aq untuk mengadu..kitorang kawan sejak tadika lagi tahu ?? dia nie dikira pandai jgak sbab UPSR hari tu dia dpat 5A..haha pandaikan..smpai skarang kitorang x jmpe-2 dah..sbab dia skolah lain..aq skolah lain..kesian kan ?? dia nie comel giler..ramai budak-2 laki yg skola ngan kitorang nie suke dkat dia..muke dia nie iras-2 mcam nora danish..haha,,takkan korang x kenal kot..yg brlakon cerita tntang dhia tu..yg jadi dhia tue..haha same gile..sbab tadi aq ade tgok tv..then nmpak nora danish brlakon..then aq tibe-2 tringat kat wana..weyh baru aq prasan muke nora danish same giler ngan muke dia..prangai dia ngan prangai nora danish pun same..hahaha..korang nk tgok muke dia x ?? haha msti korang x sabar-2 kan nk tgok kmbar nora danish..haha
ni lha org nye..kena tnggu lama sikit

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara ni lha org nye..trkejut x ?? saje nk bagi korang trpranjat


hahaha..same x..same kan mcam nora danish..bagi korang mmang x mcam nora danish..tapi bagi aq same giler..nk tahu name dia x ?? name dia NURUL IWANA IZZATI BT NOR AZMAN..ops ! trcaps lock name wana pulak..haha..smbung cerita balik..dia nie skola dkat Seratas Taiping..pandaikan dia ?? kdg-2 jadi cmburu pulak aq dgan dia nie..da lha pndai..comel..geram gile tahu dkat dia nie ?? haha..okey smpai sini je aq nk update blog nie..sbab aq nie jarang nk update-2 blog nie..hahaha..pemalas kan ?? biar lha..wekkkk :P..tu lha org buat blog dia nk buat blog jgak..haha..ha..skarang nie amik !..padan muke kena update blog tiap-2 hari..haha :P..hoi-2 korang jngan asyik nk bace je..follow lha skali..penat tau tuan empunye blog nie update blog nie..tapi korang tak follow..haha..ok lha..aq pun x tahu nk update ape dah..smpai kat sini je kot..nnti aq update cerita lain pulak yer ?? SELAMAT MEMBACA

BUBYE-2 :)


Tuesday, 3 January 2012

Samsung Galaxy Y


weyh..kite nk henfon nie..x aci lha,,sepupu kite dpat henfon,,x kan kite x dpat kot..haha..
sape ckap kite x dpat..kite bole dpat lha henfon nie..dgan syarat,,kena belajar betul-2..bagi dpat A..
dlam semua mata pelajaran..okey..lpas nie kite akan belajar betul-2..semata-2 untuk dpat hnfon nie..
facebook bile-2 bole buka kan..kakak kite ckap..kalo nk henfon nie kena belajar-2 betul-2..
kalo kite lulus dlam semua mata pelajaran..kakak kite akan beli henfon nie..wahhhhhhhhhhhh..
best nye..untung betul kite nie..nk tahu sebab ape..sbab henfon samsung galaxy nie..kakak kite yg belikan..
gune duit dia sndiri..kakak kite kan cikgu..sbab tu dia kaya..tgok lha..gaji kerja jadi cikgu dpat beribu-ribu duit..haha entah lha..ckap lha dkat dia sndiri dia dpat gaji brpa ?? yg beribu-ribu tu kite main hentam je..
okey itu je kite nk cerita..kite nk tgok nada cinta..jyeah..kite mmang kaki tgok cerita indon..beru tahu ke ?
haha..k.bye :))

I WANT THIS HANDPHONE..!!

Sunday, 1 January 2012

Azam 2012

jyeah..hari nie kite nk cerita pasal azam..ramai org ade azamkan..okey hari nie kite nak cerita pasal azam kita
first skali..kita nk blajar betul-2..sbab ujian akhir tahun hari tu kite dpat result teruk sngat..padahal matapelajaran dia snang sngat..sains..mathe..dgan sjarah..ya allah..3 mata pelajaran tu snang sngat..
mungkin time ujian hari tu..kite x baca buku..yg kite tahu main facebook je..okey tahun nie kite nk blajar betul-2..facebook bile-2 mase bole buka kan..sbab next year..kite akan hadapi PMR..kalo pmr kite nk dpat 8A..
kalo x dpat 8A,,dpat 5A..atau 2A pun bole..hee~..itu je lha azam kite untuk tahun nie..azam kite untuk tahun 2013 pulak kite nk blajar betul-2 and nk dpat 8A dalam PMR :))