Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Monday, 23 January 2012

About me !


okey..hari ni aku nk cerita pasal diri aku..sebab ramai antara korang-2 semua yg x tahu pasal diri aku..can i' m intro myself ??

Before add me,,please read this first

let me intro myself yerp

FIRST SKALI,,KALAU NAK ADD SY SILA LIKE PAGE ROJI WAJIDA & UMI AFIQAH
AND ADD MY SECOND ACCOUNT NI DULUhttp://www.facebook.com/giler.lolipop
kalau anda like page sy,,dan add my second account,,sy akan approve anda,,bila anda add sy

x suka org yg mintak nombor fon,,org yg dikenali sahaja yg sy bagi
nk jadi kawan sy kat fb,,add la sy ok
sy sntisa approve,,
nk hantar family request,,hntar la,sy akan approve
x suka org yg add sy tu,gune pic kartun,korea,or fake gmbar org lain,,gune gmbar sndiri..
klau ade,,sy x akan approve,,
klau x suke sy,,nmpak x kat bawah tu ade button unfriends,,tkan je button tu,,sy x kisah kena remove,,
klau x suka sy sngat2 or benci sy,,kat bwah tu ade button block,,just tkan je button tu,,sy x akan peduli anda blocking or removing sy,,buat ape sy nk peduli,,klau ade org yg sikap kurang ajar ngan sy

DAH ADE CIRI-2 TERSEBUT SILA ADD . 
KALAU TAKDE SILA TUNAIKAN :)
bukan susah sangatkan . Just ADD mmg senang tp tunaikan dahulu APA YG DMINTA . kalau ssiapa yg degill tuh , mmg TIDAK DI-APP !
,,sy x suka org yg bersikap kurang ajar ngan sy,,atau chat ngan sy ckp bnda yg bkan2,,klau ade org yg antar chat kat sy mcam tu,,sy akan remove anda dari friendlist sy,,jadi jngan main2 ngan sy ye,,

• Please LIKE if suke . (Tak Paksa Pun)
• Tak suka JANGAN LIKE . 
• COMMENT just Positif . 
• TAK PAYAH COMMENT kalau just nk bagi sakit hati .

ღ About me ღ
______________________________________________________

name : Umi Afiqah Binti Abdullah Thani
age : 13 years old (muda lagi)
sex : female
religion : Islam
Place Of Birth : Hospital Taiping
D.O.B : 16 OCT 98
_______________________________________________________

Klaw da usha my pro5 nyh , asto da bcew texts-2 di atas tuu . anda dialu kan add saya yaa ? terlajak perahu boleh diundur . terlajak add , arhh ? xtau-2 . :))
__________________________________________________________


✔ Verified Account Official
© Umi Afiqah Profile
█║▌│█│║▌║││█║▌║█║ 




tuan empunya blog nie..haha,,x secomel GF korang pun



da selesai..haha sekejap je kan ?? sbenar nye ayat nie ambik dkat my fb..kan dkat fb ade about me..aq copy je ayat nie..then paste dkat blog..haha kejamkan ?? sampai dkat sini je kot..SELAMAT MEMBACA

BUBYE-2

No comments:

Post a Comment