Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Sunday, 22 January 2012

Miss You !



hari nie aq nk cerita pasal kawan aq..dia nie baik giler ngan aq,,aq rindu giler dgan dia tahu ?? da lha lame x jmpe ngan dia..dia nie da kire kawan baik,,sebab time aq kesusahahan dia lha yg ade di smping aq..dia lha tmpat aq untuk mengadu..kitorang kawan sejak tadika lagi tahu ?? dia nie dikira pandai jgak sbab UPSR hari tu dia dpat 5A..haha pandaikan..smpai skarang kitorang x jmpe-2 dah..sbab dia skolah lain..aq skolah lain..kesian kan ?? dia nie comel giler..ramai budak-2 laki yg skola ngan kitorang nie suke dkat dia..muke dia nie iras-2 mcam nora danish..haha,,takkan korang x kenal kot..yg brlakon cerita tntang dhia tu..yg jadi dhia tue..haha same gile..sbab tadi aq ade tgok tv..then nmpak nora danish brlakon..then aq tibe-2 tringat kat wana..weyh baru aq prasan muke nora danish same giler ngan muke dia..prangai dia ngan prangai nora danish pun same..hahaha..korang nk tgok muke dia x ?? haha msti korang x sabar-2 kan nk tgok kmbar nora danish..haha
ni lha org nye..kena tnggu lama sikit

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara ni lha org nye..trkejut x ?? saje nk bagi korang trpranjat


hahaha..same x..same kan mcam nora danish..bagi korang mmang x mcam nora danish..tapi bagi aq same giler..nk tahu name dia x ?? name dia NURUL IWANA IZZATI BT NOR AZMAN..ops ! trcaps lock name wana pulak..haha..smbung cerita balik..dia nie skola dkat Seratas Taiping..pandaikan dia ?? kdg-2 jadi cmburu pulak aq dgan dia nie..da lha pndai..comel..geram gile tahu dkat dia nie ?? haha..okey smpai sini je aq nk update blog nie..sbab aq nie jarang nk update-2 blog nie..hahaha..pemalas kan ?? biar lha..wekkkk :P..tu lha org buat blog dia nk buat blog jgak..haha..ha..skarang nie amik !..padan muke kena update blog tiap-2 hari..haha :P..hoi-2 korang jngan asyik nk bace je..follow lha skali..penat tau tuan empunye blog nie update blog nie..tapi korang tak follow..haha..ok lha..aq pun x tahu nk update ape dah..smpai kat sini je kot..nnti aq update cerita lain pulak yer ?? SELAMAT MEMBACA

BUBYE-2 :)


No comments:

Post a Comment