Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Monday, 7 November 2011

cuti sekolah




okey,,cuti sekolah dah nak mnjelang,,hahah,,tapi cuti-cuti sekolah ni,,bukannye prgi mane pun
dduk kat rumah je,,bosan plak tu,,haha,,tapi best la jugak cuti skolah ni,,coz boleh bngun lmbat,,
sbab kan cuti skolah,,x pyah bngun awal-awal,,hahaha,,kerja dia nak bngun lmbat je..:P
haha,,lntak la,,peduli ape aku,,wekkk,,hahaha..boleh giler aq ckap ngan blog ni,,btw aq ni baru form 1
tahun dpan aq dah form 2,,dah besar aq ni,,tapi prangai mcam budak kecik,,hahaha,,bnyak merepek aq ni
kmbali ke topik asal balik,,cuti sekolah ni,,my family x rancang prgi mane2 pun,,dduk kat rumah je,,
bosan ar dduk kat rumah je terus,,nak jugak prgi jalan mane2,,haha,,ingat ade duit ke nak prgi jalan- jalan
duit pun x de,,hahaha,,dduk kat rumah pun x bosan jugak,,nak tahu sebab ape?? sbab kat rumah aq boleh
online facebook,,twitter,,update blog ksayangan aq ni,,hahaha,,dah ar,,malas ar nak cite lagi,,idea pun dah x de nak taip kat blog ni,,okey lha
*
*
*
*
bye-bye

No comments:

Post a Comment