Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Saturday, 19 November 2011

greyson chance





gmbar-gmbar kat atas ni gmbar greyson chance,,dye comel kan,,sy minat giler ngan dye,,nama dye mlonjak naik biler org2 lain tngok dye nyanyi dkat youtube,,sy lbih suke dye drpd justin bieber,,haaha,,umur dye baru 14 tahun,,walaweyhh,,hbat kot,,baru 14 tahun dah famous dah,,sama ngan najwa latif,,

ni antara gmbar-gmbar dye,,sy ambik kat google je pun
mr.google,,sorry curik gmbar kamu
hahaha :)

k.dah,,nnti nak crita pasal najwa latif pulak
bye-bye warga-warga blog

kalau anda baca blog sy ni,,anda budak pling comey !!

No comments:

Post a Comment