Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Thursday, 27 October 2011

faten fadzeil


cantik tak??
nama dye fatin noor hafiza,,tapi sy pnggil dy dgan pnggilan kak faten
dye dah mcam kakak angkat sy,,sy syang sngat kat dye
sy ngan dye skolah kat smk dato'kamaruddin..
sy mula kenal dye,,masa sy form 1,,dye pulak form 2,,dye jadi pngawas skolah,,
dye dduk kat kelas 2PE1,,sbab tu sy pnggil dye kak faten,sy suka kenal ngan dye coz,,
dye baik,,x sombong,,and dye jugak comey,,dye ramai peminat,,ramai orang suka kat dye
sy pun suka kat dye <3,,haha,,nak add dye kat facebook,,search nama ni
FATEN FADZEIL,,kak faten,,baca lha blog ni,,coz sy buat blog pasal akak,,
kak faten,,sy syang akak

No comments:

Post a Comment