Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Thursday, 27 October 2011

roji wajida my twins



roji wajida,,ni cousin sy,,sy syg sngat kat dye,,coz kalau aq dalam kesusahan, dye lha yg ade di samping aq,,
and dye lha tmpat aq mengadu,,tapi skarang dye balik sabak,,aq ngan dye mmang rapat,,macam twins kan kitorang,,hahaha

dah ar,,itu je lha yg nak cerita,,bye-bye

No comments:

Post a Comment