Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Wednesday, 26 October 2011

my beloved friends

comey x?
ni lha kawan rapat aku time aku skolah rendah
dye ni pandai,,comey..cntik
hahaha,,nama dye nurul iwana izzati
tapi aku pnggil dye wana,,dye dah x skolah sama ngan aku dah
coz dye skolah SERATAS kat taiping
tapi skarang aq dah x jampa dia dah..
coz dye skolah lain,,aq skolah lain
smpai skarang aku rindu lagi kat dye
dye ni baik,,aq suka kawan ngan dye
nak add dye search nama ni
NURUL IWANA IZZATI
wana,,aq rindu kat ang,,hrap2 ang bace blog aku ni
WANA,,aku sayang ang !!!

ni pulak kawan baru aku
nama dia iza shahira,,aq pnggil dye iza
aq suka kawan ngan dye coz dye sporting,baik,dan sgala2 nye
dye skolah sama ngan aku,,smk,dato' kamaruddin
jadi aku ngan iza budak SEDAKA
nak add dye,,search nama ni STANZA SHA'EERA
iza ang baca lha blog ni
hrap2 ang suka
IZA,,aq sayang ang !!!

ni pun kawan baik aq,,nama dye fatin narlia azua
sdap x nama dye,,dye ni pandai jgak,,cantik plak tu
smpai sepupu aq ALIF tu pun suka kat dia
aq suka kawan ngan dia sbab dia baik,,comey 
dan sgala2 nye,,dye skolah sama ngan aq
smk.dato'kamaruddin,,kelas pun sama,,
nak add dye search nama ni kat facebook anda
LOVELORN GURLZ
fatin,,ang baca ar blog ni,,hrap2 ang suka 
FATIN,,aq sayang ang !!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*

okey,,nmpak x gmbar-gmbar kat atas tu,,itu la kawan-kawan aku,,IWANA tu aq kawan ngan dye
masa aq tadika lagi,,hahaha,,lama kot,,iza tu aku kenal dye masa aq form 1,,fatin pun sama
aq kenal fatin masa form 1 jgak,,tak nak membebel pnjang
just nak ckap prkataan ni,,I LOVE YOU WANA,IZA,FATIN,
coz dah jadi kawan baik and kawan sejati aq
AKU SAYANG KORANG !!!

No comments:

Post a Comment