Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Friday, 21 October 2011


kami berdua



roji wajida (cousin)


umi afiqah (me)


nmpak x gmbar kat atas tu
itu sy ngan my cousin (roji wajida)
hari tu sy ngan roji prgi taman tasik,,then
kitorang tngkap gmbar
ni la gmbar2 yg kitorang tngkap
comey x kami,,hahaha
prasan meyh
kami brdua mmang rpat pun
prgi skolah same2
jngan ade plak ade org jeles psal kami nie
kami mmang rpat pun,,sjak kami kecik lagi
jadi x de sape yg boleh pisahkan kami
rmai org yg anggap sy ngan dia ni kwan
sy ngan dia ni BUKAN kwan,,but kami brdua ni COUSIN
siap ade page lagi nk tgok page tu
cari je kat facebook
roji wajida & umi afiqah
itu la page kami
klau nk like,,like la,x pksa pun
klau x nk like brambus je dari situ
okey,,itu je nak crita,,coz dah lame x update blog ni
bye semua..:)


No comments:

Post a Comment