Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Sunday, 25 September 2011

taman tasik kamunting

hari tu aq prgi jlan2 ngan spupu aq,,lpas tu kiteorang prgi taman tasik kamunting,,best giler prgi saner,,rase mcam nk je prgi lagi,,nk tahu sbab ape?sbab taman yg aq prgi tu lagi best dari taman tasik taiping,,klau korang x caye,,try prgi tgok,msti best,,sbab boring kot asyik prgi taman tasik taiping,,nk jgak prgi taman tasik kamunting,,sbab ape aq rase best prgi taman tasik tu?mmang la baru first time prgi taman tu..hahahaha,,nnti borink jgak prgi saner..hahaha..jom tgok gmbar taman tu nak




ni la taman tasik kamunting,,cntikkan..

No comments:

Post a Comment