Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Thursday, 8 September 2011

bunkface..





ini my favourite band indie,,nama band ni BuNkFaCe...ahli-ahli band ni sam,,paan,,youk..yg sam ni abg kpd siti saleha,,yg brlakon crita nora elena,,yg jadi nora tu,,adik kpd sam ni la,,kmbali ke topik ni balik la,,crita bnda lain plak,,hahahahaha,,sam ni prnah couple ngan juliana evans,,tpi diorng ptus,,x tahu sbab ape diorng ptus,,skrang ni pun juliana evans tu kan rpat zizan..

No comments:

Post a Comment