Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Sunday, 25 September 2011

G-SHOCK


jam ni cntikkan,,rmai org minat jam ni,,aq pun mnat gak kat jam ni,,coz jam ni famous,,spupu aq pkai jam ni jgak,,tapi aq x beli jam ni,,dorang ckp jam ni mahal,,x mmpu aq nk beli,,aq nk kmpul duit dulu baru aq beli,,

No comments:

Post a Comment