Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Saturday, 24 September 2011

hingga akhir waktu



mesti ramai org yg tgok cite ni kan
and msti ramai org yg sakit hati tgok cite ni kan
klau nk tahu sy pun sakit hati tgok cite ni
entah ape2 tah,,suke hati kania je,ckap galang yg rogol dia..
sbenarnye yg rogol dia tu aditya,,kania ni mmang entah ape2
sdap2 je dia tduh galang yg rogol dia
nsib baik cite ni dah nak tamat,,
hahahaha,,ckp cite ni x best,, tapi tgok jgak,,entah ape2 tah aq ni..hahahaha

No comments:

Post a Comment