Selamat Datang Ke Blog Umi Afiqah, tinggalkan jejak anda di blog saya. Kalau dah baca, follow jugak yeww. I love you crush !

Wednesday, 7 September 2011

nikon DSLR my favourite..


I want this camera..who can give me this camera???mahal kot hrga camera ni,,bribu2 mane mmpu nak beli,,tapi sy nk sngat camera ni,,ermmm..dah bkan rezeki,,ishhh..ko ni umi ingat murah ke camera tu bribu2 plak tu,,lain la beringgit2.... hahahaha,,tapikan camera ni best,,klau kita tngkap bnda yg jauh2,,dy boleh fokus bagi dkat..sbab dah gune dah pun camera ni,,mase tu prgi ulu legong,,x de mase nk buat sbab tu mntak kat kkak ngan abg ipar aq,,nk cuba gune camera ni,,tapi lps gune tu rase mcam best je,,rase camera kkak aq tu mcam aq yg punye,,hhaahahaha..brangan je lebih,,bkan dpat pun camera,,k lah,,smpai sini je la aq nk crita psal kamera ni,,jage diri elok2 ye blog,,hahaha gilerw ckap ngan blog,,bkannye boleh ckp pun blog ni btw sy nk cngat ngan camera ni..:)

No comments:

Post a Comment